/Kroek Academie
Kroek Academie2019-09-18T09:15:20+00:00

Kroek Academie

Bij Kroek&Partners vinden wij het belangrijk dat onze zorgprofessionals zichzelf blijven ontwikkelen. In het kader van deskundigheidsbevordering organiseren wij daarom binnen de Kroek Academie diverse bijeenkomsten die ingaan op actuele thema’s in de zorg. Ook zijn de bijeenkomsten gericht op verbinding met en betrokkenheid bij onze zorgprofessionals. De bijeenkomsten bestaan uit lezingen, (interactieve) trainingen of cursussen.

Wij volgen actief de actuele thema’s die spelen binnen de zorg, zodat wij de bijeenkomsten hierop kunnen afstemmen. Dit jaar is het centrale thema binnen de Kroek Academie ‘van beheersen naar begeleiden’ en wij organiseren daarom diverse bijeenkomsten die ingaan op dit thema (o.a. JIM-aanpak en geweldloze communicatie).

Actuele activiteiten van de Academie vind je op de pagina Actueel. Hier kun je je ook aanmelden.

Daarnaast verzorgen wij jaarlijks BHV- en medicatie-trainingen en andere trainingen die de kennis en kunde van onze zorgprofessionals vergroten.

Via LinkedIn en deze website houden wij je op de hoogte van geplande activiteiten. Input hiervoor is van harte welkom. Mocht je interessante trends zien, ideeën hebben of zelf iemand zijn of kennen die een bijdrage kan leveren aan onze Academie, laat het ons dan weten!

Wil je meer weten over de Kroek Academie? Neem dan gerust contact op met Tamara Hamstra (tamara@interimzorg.nl).