Kroek Academie2020-01-14T13:06:00+00:00

Kroek&Partners Academie

Bij Kroek&Partners vinden wij het belangrijk dat onze zorgprofessionals zichzelf blijven ontwikkelen. In het kader van deskundigheidsbevordering organiseren wij daarom binnen de Kroek Academie diverse bijeenkomsten die ingaan op actuele en relevante thema’s in de zorg. Daarnaast dragen de bijeenkomsten bij aan het vergroten van  professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Tevens bieden de bijeenkomsten de mogelijkheid om in contact te komen met andere zorgprofessionals uit het vak, waardoor kennis en ervaring over de zorg met elkaar gedeeld wordt. De bijeenkomsten worden aangeboden in de vorm van cursussen, trainingen, workshops of lezingen, en vinden plaats op verschillende locaties variërend van ons kantoor in Zwolle tot externe locaties in Nederland.

Van beheersen naar begeleiden

Wij volgen actief de actuele en relevante thema’s binnen de zorg. In 2019 was het thema van de Kroek Academie Van beheersen naar begeleiden. Wij hebben binnen dit thema een training JIM Aanpak georganiseerd, waarin onze zorgprofessionals kennis hebben verkregen over deze upcoming aanpak in de zorg. Daarnaast hebben ExpEx (ervaringsdeskundigen) – met allen ervaring in het gesloten kader – hun verhaal met onze zorgprofessionals gedeeld. In januari staat de bijeenkomst Geweldloze Communicatie gepland.

Jaarthema 2020: Vakmanschap

Het nieuwe thema voor de Academie 2020 is Vakmanschap. Vakmanschap staat voor (hoge) kwaliteit en bedrevenheid in de uitoefening van je vak. Als vakman ben je continu bezig om je eigen handelen te verbeteren en jouw kennis en vaardigheden te vergroten.

Als zorgprofessional bij Kroek&Partners werk je in verschillende sectoren waar diverse problematieken spelen, variërend van matig tot zeer complex. Wij bieden onze zorgprofessionals cursussen en trainingen aan om het vak groepsleider nóg beter uit te voeren en om de kwaliteit van geleverde zorg te waarborgen. Wij verzorgen een breed scala aan bijeenkomsten, afgestemd op de zorgtrends in 2020, die alle bijdragen aan de professionele ontwikkeling.
De bijeenkomsten worden verzorgd door bevoegde experts, die allen over een hoge mate van vakkennis beschikken. Zij staan klaar om – door het jaar heen – teams en individuen bij te scholen.
Een deel van de bijeenkomsten is SKJ geaccrediteerd. Deelnemers aan een bijeenkomst ontvangen een certificaat.

Het definitieve programma publiceren we eind januari op onze website.

BHV en E-learning Medicatie

Wij verzorgen jaarlijks BHV- en (online) medicatie-trainingen.

Via LinkedIn, Instagram en onze Nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van geplande bijeenkomsten.

Denk jij mee over de Academie?

Suggestie en/of ideeën voor een bijeenkomst zijn van harte welkom, wij sluiten graag aan bij de wensen voor scholing. Mocht je interessante trends zien, ideeën hebben of zelf iemand zijn of kennen die een bijdrage kan leveren aan onze Academie, laat het weten!

Wil je meer weten over de Kroek Academie? Neem dan gerust contact op met Tamara Hamstra (tamara@interimzorg.nl).

Activiteiten van de academie

Thema Academie 2019

Wij volgen actief de actuele thema’s die spelen binnen de zorg, zodat wij de bijeenkomsten hierop kunnen afstemmen. Dit jaar is het centrale thema binnen de Kroek Academie ‘van beheersen naar begeleiden’ en [...]

18-06-2019|Categorieën: Academie|