Kroek Academie

Bij Kroek&Partners leggen we de lat graag hoog

Bij Kroek&Partners Interimzorg leggen we de lat graag hoog. Niet alleen bij onze zorgprofessionals. Ook bij onszelf! Dus, als we van onze mensen verwachten dat ze aan bepaalde scholingseisen voldoen, vinden we dat we een steentje moeten bijdragen om het mogelijk te maken. Zo is de Kroek Academie geboren. Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan. Ga je bij ons aan de slag, dan verwachten wij bereidheid om je professioneel te blijven ontwikkelen.

Kroek&Partners Interimzorg beschikt over een specialistisch netwerk van ervaren opleiders en heeft het voorrecht dat onderzoeker en opleider dr. Janny Beernink als vaste medewerker aan ons verbonden is. Zij heeft zich gespecialiseerd op kleinschalige zorgoplossingen en is naast onderzoeker bij de universiteit van Twent aan Kroek&Partners verbonden als gz psycholoog. Vanuit haar expertise verzorgt zij voor ons verschillende trainingen voor zorgprofessionals.

Training interventie ‘Mijn Levensverhaal’ verzorgd door dr. Janny Beernink

Bij de interventie Mijn Levensverhaal staat het eigen, unieke verhaal van de cliënt centraal. De interventie is gericht op het [...]

Meer informatie

Ontdek de kracht van verhalen met de training Mijn Levensverhaal!

Wil je cliënten helpen hun unieke verhaal te vertellen en zo bijdragen aan hun psychische welzijn? Met name voor cliënten met een licht verstandelijke beperking of zwakbegaafdheid kan dit een gamechanger zijn.

Leer door een narratieve bril te kijken en duik dieper in de wereld van verhalen, identiteit en welzijn. Je neemt de rol van medereiziger aan door samen met de cliënt op een veilige manier te praten over fijne en pijnlijke gebeurtenissen, samen te speuren naar alternatieve verhalen, en te ontdekken waar mogelijkheden liggen en deze te integreren in een persoonlijke verhaallijn. Deze training, ontwikkeld door dr. Janny Beernink, gz-psycholoog bij Kroek&Partners Interimzorg, biedt zorgprofessionals de tools om cliënten zin en betekenis aan hun leven te geven.

SkillsTown biedt uitgebreid pakket scholingsmogelijkheden

Via onze partner SkillsTown wordt een uitgebreid pakket scholingsmogelijkheden aangeboden dat speciaal is gericht op de jeugdzorg. Je vindt hier de beste en meest gevarieerde content voor mensen die actief zijn in de jeugdzorg. Geen stoffige informatie gericht op situaties van jaren geleden, maar actuele informatie gericht op de praktijk van nu. Dat SkillsTown met beide voeten in de huidige tijd staat, blijkt ook wel uit het aanbod podcasts en webinars.

Gezonde werknemers zijn goud waard

Gezonde werknemers zijn goud waard. Voor je organisatie en voor onze maatschappij. Een veilige werkomgeving draagt bij aan gezond en vitaal blijven werken.

Met ingang van 26 februari kun je bij ons alleen aan de slag als je de certificaten Weerbaarheid/de-escalerend werken, BHV en Medicatie Basis en Medicatie Proces hebt behaald.

De weerbaarheidstraining wordt door ons aangeboden. Hoogwaardige e-learningcursussen met fysieke nascholingen vind je bij IVM-academie, het onafhankelijk scholingsinstituut voor zorgprofessionals en via Medprevent haal je je BHV-certificaat.

Je Medicatie-certificaten mag je online behalen. De cursussen Weerbaarheid/de-escalerend werken en BHV hebben een praktijkdeel waaraan je moet hebben deelgenomen.

Cursussen zijn voor NBBU’ers kosteloos te volgen, zzp’ers betalen een bijdrage. Voor vragen hierover mail je naar hr@interimzorg.nl.

Heb je een vraag? Mail ons

Beluister onze podcast over binden, boeien en ontwikkelen van flexibele zorgmedewerkers

Hoe bind je flexibele medewerkers in de complexe zorg? Hoe houd je deze mensen vitaal en zorg je voor hun duurzame inzetbaarheid? In deze eerste aflevering van Flexpraat gaat host Faisel Hoogvliets van SkillsTown Connect hierover in gesprek met operationeel directeur Daniël Waanders van Kroek&Partners Interimzorg. Deze uitzendorganisatie is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijk personeel in onder meer de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie en verslavingszorg.
SkillsTown is een online leeromgeving, dus je kunt er gebruik van maken wanneer je wilt. Als individu in de avonduren én ook met een aantal collega’s in groepsverband om samen ervaringen te delen. Het is volgens ons de flexibele omgeving die past bij mensen in de jeugdzorg. Bovendien biedt SkillsTown de gelegenheid om de noodzakelijke SKJ-accreditatiepunten te behalen die je nodig hebt voor de 5-jaarlijkse herregistratie. Zodat jij kunt laten zien dat je aan alle kwalificaties voldoet om dit werk aan te kunnen. En ben je uitzendkracht bij Kroek, dan nemen wij zelfs de kosten voor onze rekening!
Lees onze zorgverhalen

De kracht van Kroek! Uit de zorgOntzorgenWe zorgen voor je!NazorgKennis over de zorg

Sluit je aan bij Kroek&Partners en we stemmen samen af waar jouw ervaring
het best kan worden ingezet!

De kracht van Kroek! Uit de zorgOntzorgenWe zorgen voor je!NazorgKennis over de zorg

Sluit je aan bij Kroek&Partners en we stemmen samen af waar jouw ervaring
het best kan worden ingezet!
Schrijf je nu in!

Zwolle

Assiesstraat 2F

Bekijk locatie

Apeldoorn

Stationsplein 4

Bekijk locatie
Aanmelden of meer weten over deze of andere cursussen? Mail naar hr@interimzorg.nl
Behaal je certificaten Medicatie, BHV en Weerbaarheid