Kroek Academie

Bij Kroek&Partners leggen we de lat graag hoog

Bij Kroek&Partners Interimzorg leggen we de lat graag hoog. Niet alleen bij onze zorgprofessionals. Ook bij onszelf! Dus, als we van onze mensen verwachten dat ze aan bepaalde scholingseisen voldoen, vinden we dat we een steentje moeten bijdragen om het mogelijk te maken. Zo is de Kroek Academie geboren.Wij bieden cursussen BHV en Medicatie aan. Ga je bij ons aan de slag, dan verwachten wij bereidheid deze certificaten te behalen.

Via onze partner SkillsTown wordt een uitgebreid pakket scholingsmogelijkheden aangeboden dat speciaal is gericht op de jeugdzorg. Je vindt hier de beste en meest gevarieerde content voor mensen die actief zijn in de jeugdzorg. Geen stoffige informatie gericht op situaties van jaren geleden, maar actuele informatie gericht op de praktijk van nu. Dat SkillsTown met beide voeten in de huidige tijd staat, blijkt ook wel uit het aanbod podcasts en webinars.

Gezonde werknemers zijn goud waard

Gezonde werknemers zijn goud waard. Voor je organisatie en voor onze maatschappij. Een veilige werkomgeving draagt bij aan gezond en vitaal blijven werken. Via Medprevent haal je je BHV-certificaat. De IVM-academie is een onafhankelijk scholingsinstituut met fysieke nascholingen en hoogwaardige e-learningcursussen voor zorgprofessionals. Behaal hier je Medicatie-certificaat zodat je bij ons als zorgprofessional aan de slag kunt. Beide cursussen zijn voor NBBU’ers kosteloos te volgen, zzp’ers betalen een bijdrage. Het Certificaat BHV én het Certificaat Medicatie ben je binnen 6 weken na je eerste dienst verplicht te behalen. Voor vragen hierover mail je naar hr@interimzorg.nl.

Heb je een vraag? Mail ons

Beluister onze podcast over binden, boeien en ontwikkelen van flexibele zorgmedewerkers

Hoe bind je flexibele medewerkers in de complexe zorg? Hoe houd je deze mensen vitaal en zorg je voor hun duurzame inzetbaarheid? In deze eerste aflevering van Flexpraat gaat host Faisel Hoogvliets van SkillsTown Connect hierover in gesprek met operationeel directeur Daniël Waanders van Kroek&Partners Interimzorg. Deze uitzendorganisatie is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijk personeel in onder meer de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie en verslavingszorg.
SkillsTown is een online leeromgeving, dus je kunt er gebruik van maken wanneer je wilt. Als individu in de avonduren én ook met een aantal collega’s in groepsverband om samen ervaringen te delen. Het is volgens ons de flexibele omgeving die past bij mensen in de jeugdzorg. Bovendien biedt SkillsTown de gelegenheid om de noodzakelijke SKJ-accreditatiepunten te behalen die je nodig hebt voor de 5-jaarlijkse herregistratie. Zodat jij kunt laten zien dat je aan alle kwalificaties voldoet om dit werk aan te kunnen. En ben je uitzendkracht bij Kroek, dan nemen wij zelfs de kosten voor onze rekening!
Lees onze zorgverhalen

De kracht van Kroek! Uit de zorgOntzorgenWe zorgen voor je!NazorgKennis over de zorg

Sluit je aan bij Kroek&Partners en we stemmen samen af waar jouw ervaring
het best kan worden ingezet!

De kracht van Kroek! Uit de zorgOntzorgenWe zorgen voor je!NazorgKennis over de zorg

Sluit je aan bij Kroek&Partners en we stemmen samen af waar jouw ervaring
het best kan worden ingezet!
Schrijf je nu in!

Zwolle

Aagje Dekenstraat 52

Bekijk locatie

Apeldoorn

Stationsplein 4

Bekijk locatie
Schrijf je in voor de cursus medicatie of BHV certificaat
Mochten er nog vragen zijn over deze of andere cursussen kan je contact opnemen met mijn collega Robin op 06-40568982 of robin@interimzorg.nl.
Meld je nu aan!