Kroek Academie2019-12-03T15:16:40+00:00

Kroek&Partners Academie

Bij Kroek&Partners vinden wij het belangrijk dat onze zorgprofessionals zichzelf blijven ontwikkelen. In het kader van deskundigheidsbevordering organiseren wij daarom binnen de Kroek Academie diverse bijeenkomsten die ingaan op actuele en relevante thema’s in de zorg. Daarnaast dragen de bijeenkomsten bij aan het vergroten van  professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Tevens bieden de bijeenkomsten de mogelijkheid om in contact te komen met andere zorgprofessionals uit het vak, waardoor kennis en ervaring over de zorg met elkaar gedeeld wordt. De bijeenkomsten worden aangeboden in de vorm van cursussen, trainingen, workshops of lezingen, en vinden plaats op verschillende locaties variërend van ons kantoor in Zwolle tot externe locaties in Nederland.

Van beheersen naar begeleiden

Wij volgen actief de actuele en relevante thema’s binnen de zorg. In 2019 was het thema van de Kroek Academie Van beheersen naar begeleiden. Wij hebben binnen dit thema een training JIM Aanpak georganiseerd, waarin onze zorgprofessionals kennis hebben verkregen over deze upcoming aanpak in de zorg. Daarnaast hebben ExpEx (ervaringsdeskundigen) – met allen ervaring in het gesloten kader – hun verhaal met onze zorgprofessionals gedeeld. In januari staat de bijeenkomst Geweldloze Communicatie gepland.

Jaarthema 2020: Vakmanschap

Het nieuwe jaarthema van de Academie is Vakmanschap. De bijeenkomsten in 2020 zijn gericht op het succesvol kunnen uitoefenen van het vak groepsleider, waarbij het gaat om kennis, houding en vaardigheden.

BHV en E-learning Medicatie

Wij verzorgen jaarlijks BHV- en (online) medicatie-trainingen.

Via LinkedIn, Instagram en onze Nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van geplande bijeenkomsten.

Denk jij mee over de Academie?

Suggestie en/of ideeën voor een bijeenkomst zijn van harte welkom, wij sluiten graag aan bij de wensen voor scholing. Mocht je interessante trends zien, ideeën hebben of zelf iemand zijn of kennen die een bijdrage kan leveren aan onze Academie, laat het weten!

Wil je meer weten over de Kroek Academie? Neem dan gerust contact op met Tamara Hamstra (tamara@interimzorg.nl).

Activiteiten van de academie

Thema Academie 2019

Wij volgen actief de actuele thema’s die spelen binnen de zorg, zodat wij de bijeenkomsten hierop kunnen afstemmen. Dit jaar is het centrale thema binnen de Kroek Academie ‘van beheersen naar begeleiden’ en [...]

18-06-2019|Categorieën: Academie|