Over ons

Het (zorg)hart op de juiste plek

Als zorgprofessional wil jij in zee met een bureau dat weet hoe de hazen lopen. Een onderneming die is opgericht door mensen uit de zorg en waar de bedrijfsorganisatie nog steeds wordt gedomineerd door mensen met het (zorg)hart op de juiste plek.

Kroek&Partners Interimzorg is zo’n bedrijf. In 2002 opgericht door Peter Kroek. Destijds werkzaam bij een orthopedagogisch behandelcentrum in Oost-Nederland zag hij met eigen ogen hoe een rijdende zorgtrein ineens flink kan ontsporen. Die situatie moest worden opgevangen met tijdelijke krachten die alleen ervaring hadden in de thuiszorg. Een kansloze missie… Peter had een duidelijk beeld waar het mis ging, maar hij zag zeker ook de weg naar de oplossing. Wat zou het mooi zijn om een club professionals bijeen te brengen waarmee we goede zorg kunnen leveren. Een organisatie geleid door mensen met ervaring in de zware zorg. In een notendop is dit de ontstaansgeschiedenis van Kroek&Partners Interimzorg. Waarom &Partners? Omdat je zowel intern als extern altijd op zoek bent naar samenwerking. Want alleen dan kom je tot het beste resultaat. In het belang van onze opdrachtgever en onze flexkrachten. Kroek&Partners Interimzorg levert de gewenste handjes in lastige en langlopende zorgsituaties. Dat was én blijft het fundament onder ons bureau, maar we stoppen niet bij het invullen van diensten. Door onze achtergrond hebben we oog voor de noden in de zorg en willen we een bijdrage leveren aan verbetering van de zorg. Op deze manier geven we invulling aan het gedachtegoed van een social impact organisatie.

Waarom &Partners?

Omdat je zowel intern als extern altijd op zoek bent naar samenwerking. Want alleen dan kom je tot het beste resultaat. In het belang van de zorgpartner (onze opdrachtgever), de zorgprofessional (onze interimkrachten) en vooral: in het belang van de cliënt! Het was pionieren, maar dat Kroek het bij het juiste eind had, blijkt wel uit het feit dat nadien vele vergelijkbare bureaus zijn uitstaan. De status van eerste – en inmiddels grootste - uitzendorganisatie voor interimzorg pakken ze Kroek&Partners in ieder geval niet meer af. En we blijven scherp! “We blijven mensen vertellen hoe mooi dit bedrijf is. Zodat we mensen met passie voor de zorg kunnen verzamelen en met z’n allen iets toe te voegen hebben.”
Lees onze zorgverhalen

De vuurtoren

We krijgen de vraag wel vaker: wat heeft Kroek&Partners toch met die vuurtoren die iedere keer terugkomt? We vinden het een prachtig symbool en het geeft precies weer hoe wij als organisatie in het zorglandschap willen staan:

• Wij zijn een baken van rust in roerige tijden voor zorgpartners en zorgprofessionals
• Wij leiden zorgpartners en zorgprofessionals altijd naar een veilige haven
• Wij laten graag ons licht schijnen over het zorglandschap en kijken naar de horizon om tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen

Beluister onze podcast over de organisatiecultuur!

Met Johan en Tamara praat ik over hoe de organisatiecultuur zich soms zo lastig laat uitleggen, maar daarentegen wel heel goed voelbaar kan zijn. Wat is de cultuur van Kroek & Partners Interimzorg? Welke gedragingen en rituelen horen daarbij en waar let je dan op bij sollicitanten? Wat doe je als je (samen) als werkgever en zorgprofessional uit elkaar dreigt te groeien en hoe ga je daarmee om in de uitdagende zorgsector? Een waardevol gesprek over een aantal belangrijke factoren voor meer flow in je organisatie.

De kracht van Kroek! Uit de zorgOntzorgenWe zorgen voor je!NazorgKennis over de zorg

Sluit je aan bij Kroek&Partners en we stemmen samen af waar jouw ervaring
het best kan worden ingezet!

De kracht van Kroek! Uit de zorgOntzorgenWe zorgen voor je!NazorgKennis over de zorg

Sluit je aan bij Kroek&Partners en we stemmen samen af waar jouw ervaring
het best kan worden ingezet!
Schrijf je nu in!

Zwolle

Assiesstraat 2F

Bekijk locatie

Apeldoorn

Stationsplein 4

Bekijk locatie