/Wie zijn wij
Wie zijn wij2019-09-13T12:56:12+00:00

Behandelen en begeleiden

Al 17 jaar levert Kroek&Partners zorg. Onze gekwalificeerde, ervaren en competente zorgprofessionals worden ingezet op de specifieke zorgvraag van cliënten. Daarnaast bieden wij vanuit onze uitgebreide pool bij acute bezettingsproblemen in uw organisatie flexibele invulling van diensten.

Expertise, betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn, zowel in het werken met de cliënt, als in de samenwerking met de opdrachtgever, van essentieel belang. In de dagelijkse uitvoering onderhouden onze verbindingscoördinatoren intensief contact met onze opdrachtgevers en zorgprofessionals. Zij weten wat de cliënt nodig heeft, zijn op de hoogte van wat er speelt, vangen signalen op en koppelen dit terug naar ons kantoor. Deze inzet zorgt ervoor dat wij snel kunnen anticiperen en schakelen op actuele ontwikkelingen zodat de cliënt altijd de juiste behandeling en of begeleiding krijgt.

De professionele zorgverleners die wij inzetten hebben bij ons een contract of werken in een zzp constructie. Samen met onze zorgprofessionals zijn wij verantwoordelijk voor de zorg die wij leveren. In het kader van expertisebevordering organiseren wij regelmatig workshops en trainingen voor onze professionals.

De vuurtoren in ons logo staat voor het credo waar wij nog steeds trots op zijn: sterk waar het dynamisch is en een gids in roerige tijden.

Kroek&Partners Interimzorg is NBBU en NEN gecertificeerd.