LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

Waar we voor staan

Onze organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en een open en informele werksfeer.

Met passie voor het vak en vol enthousiasme staan alle medewerkers van Kroek&Partners Interimzorg 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om het werkveld te ondersteunen.

Wij gaan voor het ontzorgen van organisaties, waar het gaat om (tijdelijk) personeel. Wij leveren diensten op het gebied van personele en inhoudelijke vraagstukken. Relatiemanagement, samenwerking en expertrol zijn sleutelwoorden in onze visie op ontzorgen, zoals wij dit voor ogen hebben. U kunt in onze samenwerking hier altijd op rekenen!

Door te ontzorgen op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers zorgen wij voor rust in de organisatie. Wij zijn in staat om snel, flexibel en adequaat de optimale match te realiseren. Of het nu gaat om uitzenden, detacheren, payroll, zzp’er of werk-naar-werk trajecten, wij zijn in staat om vraag en aanbod optimaal op elkaar af te stemmen en blinken uit in situaties waarbij het gaat om acute capaciteitsproblemen.

Kroek&Partners is een gedreven organisatie, opgericht vanuit het werkveld voor het werkveld. Passie is onze belangrijkste drijfveer en gaat hand in hand met professionaliteit. Wij zijn zowel voor opdrachtgevers als medewerkers dé professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlener in de zorg.