LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

De holding

De bemiddeling van zzp’ers vraagt een andere procedure en werkwijze dan bijvoorbeeld het inzetten van professionals op basis van detachering, payroll of uitzendwerk. Kroek&Partners Interimzorg Holding BV bestaat dan ook uit twee verschillende werkmaatschappijen.

 

Kroek&Partners Interim Services zorgt voor een kwalitatief juiste bemiddeling van zzp’ers. Wij informeren actief zzp’ers en freelancers en helpen hen indien nodig aan alle door ons gestelde eisen te voldoen. Dit geldt niet alleen op het gebied van de benodigde documentatie, maar ook ten aanzien van het op peil houden van vakbekwaamheid. Op deze manier is zowel de opdrachtgever als de professional verzekerd van een kwalitatief goede en risicovrije match.

 

Logo Zorg Ontzorgt

Kroek&Partners Zorg Ontzorgt richt zich op payroll, detachering en uitzendwerk. Het screenen op integriteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en referenties, voordat een professional via ons aan het werk gaat is een must.

Wij kiezen voor deze structuur om transparantie in kosten en zuivere fiscale toeslagen helder te maken voor klant, fiscus en de branche.