LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie
 

Over ons

Over ons

Al 17 jaar is Kroek&Partners specialist in het bemiddelen van professionals in de zorg. Wij doen dit met passie als drijfveer en met enthousiasme binnen verschillende werkvelden, zoals jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie, verslavingszorg, forensische zorg, maatschappelijk werk en opvang en speciaal onderwijs.

Onze medewerkers, ons solide hart, hebben allemaal in meer of mindere mate ervaring in de zorg. Daardoor weten ze als geen ander goed opgeleide professionals te selecteren en in te zetten waar zij het hardst nodig zijn. Door persoonlijke aandacht en begeleiding kennen wij al onze flexwerkers en kunnen wij hen, elk met hun eigen kwaliteit en specialisatie, matchen met elke vraag. Wij maken het werk in de zorg leuker, zinvoller en flexibeler. Wij werken vanuit positiviteit en kwaliteit in de wetenschap dat dit bijdraagt aan goede en betrouwbare zorg, dicht bij de cliënt.

De vuurtoren in ons logo, de Phare des Pierres Noires staat 15 kilometer uit de kust van Bretagne. Het staat voor wat wij zijn: Sterk waar het dynamisch is en een gids in roerige tijden.

Visie

Ontzorgen van organisaties is waar wij voor gaan. Wij leveren diensten op het gebied van personele en inhoudelijke vraagstukken. Relatiemanagement, samenwerking en expertrol zijn sleutelwoorden in onze visie op ontzorgen. U kunt in onze samenwerking hier altijd op rekenen!

Kroek&Partners Interimzorg onderscheidt zich door dienstbaarheid centraal te stellen. Dienstbaarheid aan de zorg, kwaliteit, maatwerk en collegiale verantwoording.

Holding

De bemiddeling van zzp’ers vraagt een andere werkwijze dan het inzetten van professionals op basis van detachering, payroll of uitzendwerk. De holding Kroek&Partners Interimzorg BV bestaat dan ook uit twee verschillende werkmaatschappijen:

 

Kroek&Partners Interim Services zorgt voor de juiste bemiddeling van zzp’ers. Wij informeren actief zzp’ers en freelancers en helpen hen indien nodig aan alle door ons gestelde eisen te voldoen. Wij voorzien waar nodig van de benodigde documentatie, maar ondersteunen ook bij het op peil houden van vakbekwaamheid. Op deze manier is zowel de opdrachtgever als de professional verzekerd van een goede en risicovrije match.

 

Kroek&Partners Zorg Ontzorgt richt zich op payroll, detachering en uitzendwerk. Een professional wordt gescreend op integriteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en referenties voordat hij of zij via ons aan het werk gaat.

Wij kiezen voor deze structuur om transparantie in kosten en zuivere fiscale toeslagen helder te maken voor klant, fiscus en de branche.

 

Certificering

Als lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) zijn wij aangesloten bij een van de meest krachtige en slagvaardige branche-vertegenwoordigers van Nederland. Als NBBU-erkende onderneming voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid. Voorop staat dat de NBBU-cao handelt naar de afspraken uit het Sociaal Akkoord en de Wet Werk & Zekerheid (WWZ). Eveneens zijn wij NEN-gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA) en daarmee voldoen wij aan de gestelde eisen in het SNA-schema (NEN 4400-norm). Het register is te raadplegen op www.normeringarbeid.nl.

 

Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Europees Sociaal Fonds (ESP).