LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

Werken bij

Of het nu gaat om de begeleiding van cliënten, ondersteuning van een team of het management, Kroek&Partners is hét bureau voor de inzet van professionals in de zorg en welzijnssector. Met de inzet van professionals geeft Kroek&Partners antwoord op capaciteits- en kwaliteitsvragen van organisaties in de sector. Wij zetten in heel Nederland professionals in die snel kunnen inspringen en meteen zien wat er moet gebeuren.

Bij capaciteits- en kwaliteitsvragen kun je denken aan geplande of ongeplande inhuurvragen, om projecten voor langere tijd of om vaste aanstellingen. Om die vragen goed te kunnen beantwoorden zijn wij dagelijks op zoek naar gediplomeerde werkers met ruime ervaring. Zowel parttime als fulltime, onder contract of als zzp’er.

Veel voorkomende functies: Pedagogisch medewerkers, woonbegeleiders, 1-op-1 begeleiders, sociotherapeuten, ambulant begeleiders, docenten speciaal onderwijs, managers en gedragswetenschappers.

De mogelijkheden tot het inzetten van kwalitatief goed personeel is voor ons niet gebonden aan regio’s. Wij kunnen onze dienstverlening dan ook landelijk inzetten.

Aanmelden