Wat wij bieden

Onze gekwalificeerde en competente professionals leveren zorg in verschillende regio’s door heel Nederland, van gemeenten tot justitiële inrichtingen, en aan cliënten met uiteenlopende problematieken. Met onze zorgprofessionals, onze verbindingscoördinatoren en ons team op kantoor ondersteunen wij onze opdrachtgevers zowel in ad hoc aanvragen als in (langdurige) zorgopdrachten waarbij wij de zorgvraag tijdelijk overnemen. Onze planners kijken zorgvuldig naar deskundigheid, competenties en beschikbaarheid, zodat onze zorgprofessionals de best mogelijke en passende zorg kunnen leveren.

Ad hoc

Wij ondersteunen zorginstellingen door zorgprofessionals in te zetten wanneer er sprake is van (acute) personele bezettingsproblemen. Door ons landelijke netwerk van professionals en uitgebreide pool zijn wij in staat om snel te schakelen en de juiste match te maken op de ad hoc zorgvraag.

Zorgopdrachten

Bij (langdurige) zorgopdrachten nemen wij – ter ondersteuning van de eigen organisatie – de zorg voor cliënten (tijdelijk) over, inclusief evaluatie en rapportage. Denk hierbij aan zorg voor groepsongeschikte cliënten, begeleiding in het bijzonder onderwijs, het opzetten van een gezinshuis of 1-op-1 begeleiding. Onze verbindingscoördinatoren zijn betrokken bij het behandelplan, stellen een team van zorgprofessionals samen en waarborgen de kwaliteit van geleverde zorg door intensief contact te houden met opdrachtgevers en zorgprofessionals op de werkvloer. Waar nodig aangevuld met expertise van orthopedagogen en GZ psychologen leveren onze zorgprofessionals de dagelijkse zorg. Ook zetten wij regelmatig een van onze teamcoaches in om het team binnen de zorgopdracht optimaal te laten functioneren.

Kroek&Partners heeft de ambitie om, in samenwerking met zijn diverse zorgpartners, innovatieve zorg op maat te leveren voor jongeren met buitengewone of complexe zorgvragen en hun netwerk. Om deze innovaties en deze maatwerktrajecten te realiseren hebben wij de zorg-bv Rosales Zorg opgericht.

Organisatiecultuur

Persoonlijk contact met onze zorgprofessionals en opdrachtgevers staat hoog in het vaandel. Wij werken vanuit samenwerking en partnerschap met onze opdrachtgevers. Wij denken mee over diverse zorgoplossingen, fungeren graag als sparringpartner en geven gevraagd en ongevraagd advies. Onze planners en medewerkers van HR hebben vaak contact met onze zorgprofessionals voor interessante opdrachten, uit oprechte interesse hoe het met ze is, of wij bezoeken hen op locatie. Vanuit ons kantoor in Zwolle werkt ons team dagelijks met plezier, enthousiasme en met hart voor de zorg.

Ons kantoor in Zwolle is de thuisbasis voor het leveren van zorg. Om nóg dichter bij de zorg de staan hebben wij sinds februari 2020 een nieuwe locatie geopend in Amsterdam, midden in de Jordaan. Hier staan het persoonlijk contact en (gesprekken over) de zorg centraal. De deuren van beide locaties staan altijd open voor een spontane kop koffie of gesprek.

Ontwikkeling van zorgprofessionals

Binnen de Kroek&Partners Academie bieden wij onze zorgprofessionals de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun vakgebied door het aanbieden van workshops en trainingen die ingaan op relevante en actuele zorgthema’s. In 2020 staat het thema Vakmanschap centraal. Ook bieden wij onze zorgprofessionals de mogelijkheid om een EVC traject of een reguliere opleiding te volgen. Wij stimuleren het beschikken over een SKJ registratie en ondersteunen en begeleiden onze professionals bij de aanvraag ervan.

Portfolio

Bij zorgopdrachten werken wij met portfolio’s voor de zorgverleners, zodat we kritisch blijven op ontwikkeling en kwaliteit. Met de informatie die de portfolio’s opleveren kunnen we effectieve teams samenstellen die aansluiten bij de specifieke context van de opdracht.

Kroek&Partners Interimzorg is NBBU en NEN gecertificeerd.