Wij gaan tijdelijk over op specifieke werving en selectie voor aanvragen die wij momenteel binnen krijgen.

Voor Kroek&Partners is het altijd een kernwaarde geweest om professionals – ondanks hun brede inzetbaarheid – zoveel mogelijk gericht in te zetten op dezelfde locatie(s), om zo structuur, voorspelbaarheid en veiligheid te creëren voor de cliënten die wij zorg verlenen.

We zijn hartstikke trots op de manier waarop cliënten en zorgprofessionals zich staande houden tijdens deze periode waarin COVID-19 heerst. Maar we zien Nederland-breed de angst om geen PNIL (personeel niet in loondienst) in te zetten binnen de zorg. Om besmettingsgevaar voor cliënten en personeel te verminderen, worden locaties afgesloten voor ‘onbevoegden’ en zien we het aantal ad hoc aanvragen teruglopen.

Momenteel zijn wij in staat om de meeste zorgaanvragen die binnenkomen in te vullen met onze huidige poule van professionals.

Je bent nog steeds van harte welkom in ons netwerk, maar het kan zijn dat we je na aanmelding niet direct uitnodigen voor een (video)kennismaking. We nemen na je aanmelding wel altijd persoonlijk contact met je op.

Op dit moment zijn wij met name op zoek naar professionals HBO SKJ, managers, orthopedagogen en gedragswetenschappers.