Reviews2019-12-17T09:20:35+00:00

Wat anderen over ons zeggen

Ik werk nu geruime tijd met Kroek&Partners samen in verschillende projecten en ik kan niet anders zeggen dan dat de samenwerking met hen prettig is! Het ideale is vooral dat ik wanneer en waar ik maar wil opdrachten kan doen voor Kroek&Partners. Heel flexibel en afwisselend dus!

Ed Nouwen, Zorgprofessional

Twee jaar geleden kreeg ik een burn-out. Ik werkte toen al 20 jaar als bewegingsagoog. Werken via Kroek&Partners geeft mij de vrijheid om zelf te beslissen waar, wanneer en hoeveel ik werk. Bovendien staat er een topteam voor je klaar, dat tijd investeert om je te helpen. Dit geeft voor mij een blij gevoel en voldoening.

Melissa Schouten, Zorgprofessional

De medewerkers van Kroek&Partners vind ik harde werkers die van aanpakken weten, ze begrijpen de doelgroep goed en snappen het werk. Zij sluiten zich snel aan bij het ‘vaste’ personeel en kijken met een frisse blik. Tenslotte passen zij goed binnen een pedagogische gesloten setting.

Afdelingshoofd, RJJI De Hunnerberg

Als kroeker ben je er niet alleen voor de cliënten, maar ook zeker ter ontlasting van teams. Op een creatieve manier elke dag weer de beste zorg leveren is wat mijn werk zo leuk maakt.

Lara van Kraaij, Zorgprofessional

Wat mooi om dit onderwerp op deze manier aandacht te geven. Dat maakt meer indruk dan weer een training en maakt ook professionals bewuster hoe hun gedrag van invloed is en overkomt op cliënten.

Zorgprofessional, N.a.v. Academie bijeenkomst ExpEx