LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

Registratie beroepsregister

Registratie beroepsregister

Met een registratie beroepsregister kun je aan cliƫnten en opdrachtgevers (klanten) laten zien dat je expert bent in jouw vak en dat je investeert in je eigen ontwikkeling. Kroek&Partners controleert bij de registers of jij als zelfstandig professional je registratie op orde hebt en houdt. Wij kunnen jou adviseren of de wijze waarop jij kunt voldoen aan de (her)registratie-eisen.

Registerplein en SKJ

Het Registerplein is het onafhankelijke kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals. Het Registerplein toetst onafhankelijk aan de hand van een aantal criteria of geregistreerde professionals zich aantoonbaar scholen, hun competenties onderhouden en continu bij blijven op hun vakgebied.

Het Registerplein accrediteert de opleidingen die relevant zijn voor sociaal professionals. Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) beheert het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector.

Geregistreerden houden zich aan de beroepsstandaarden en vallen onder het tuchtreglement. Voor beide registers is herregistratie elke vijf jaar noodzakelijk.

Let wel: Een groot deel van de HBO-professionals in de jeugdzorg (bijvoorbeeld sociaal werkers, agogen in de GGZ, begeleiders in de gehandicaptenzorg) kan zich nog niet registreren bij het SKJ. Zij kunnen zich wel vooraanmelden voor beroepsregistratie. Voor meer informatie kijk op skjeugd.nl.

Terug naar ‘Als zzp’er samenwerken’