LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

Samenwerking

Vanuit samenwerking met onze klanten en professionals ontstaat er een groot platform aan deskundigheid, ten dienste van de zorg. Van dit platform werken wij met verschillende expertisepools. Ingericht per klant of specifieke doelgroep. Binnen dit platform nemen wij het juridisch werkgeverschap voor onze rekening: de hele personeelsadministratie en de daarbij behorende verplichtingen en financiële risico’s.

De expertisepool wordt gevormd door ervaren werknemers van de zorginstelling (medewerkers die boventallig zijn) en onze eigen professionals. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit en professionaliteit van deze expertisepool. De medewerkers in deze pool kennen de organisatie, voelen zich verbonden met de organisatie en zijn trots om vanuit de expertisepool te mogen werken.

Het platform biedt ook mogelijkheden als het gaat om mobiliteit, inzet van coaching, specifieke deskundigheid, stagiaires en young professionals.

 

Nieuwsgierig naar wat het platform voor de instelling of voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen