LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie
 

Samen met ons

Welkom in ons netwerk

Kroek&Partners bouwt samen met zorginstellingen en zorgprofessionals aan een platform. Een platform waarop partnerschap en wederzijdse verantwoordelijkheid centraal staan. Vanaf dit platform, vanuit ons groeiende netwerk van zorgprofessionals – contracters en zzp’ers, wordt snelle vervanging geregeld bij ziekte en/of piekmomenten en ondersteuning voor korte of langere termijn. Op dit platform is ook ruimte voor mensen die in de eigen organisatie boventallig zijn geworden. Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of young professionals die graag op verschillende plekken ervaring op willen doen.

Wij sluiten aan bij de huidige ontwikkelingen in de zorg (Wet Werk en Zekerheid (Wwz), de nieuwe privacywet (AVG), digitalisering van systemen).

Slim en efficiënt samenwerken zorgt voor de nodige kostenbesparing. Het platform zorgt voor een combinatie van flexibiliteit, deskundigheid en mobiliteit zonder extra kosten.

Ook deel uitmaken van ons netwerk? Meld je aan via het aanmeldformulier en/of sluit je aan in ons LinkedIn-netwerk en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Je bent zzp’er

Je wilt als zzp’er aan de slag bij Kroek&Partners en deel uitmaken van ons netwerk. Alles wat je wilt en moet weten staat in het document ‘Professionele zzp’ers werken samen’. Klik op de afbeelding om te downloaden of via de Links&Downloadpagina.

Je bent NBBU’er

Wil je als flexibele arbeidskracht aan de slag in de zorg? Download ‘Professionals werken samen’. Het bevat nuttige en praktische informatie die iedere zorgprofessional moet weten. Klik op de afbeelding om te downloaden of via de Links&Downloadpagina.

Samenwerkingspartners

Wij zijn trots op onze samenwerkingspartners! Zij maken het, ieder met zijn eigen vaardigheden, mogelijk dat wij met passie en zorg onze professionals kunnen inzetten.

Treep Adminstratiekantoor • YMC Psychologie • Bies Projects • Fair Leadership Company • Positief Werk(t) – bureau voor teamontwikkeling • Bureau Arbeidsrecht – Mr. Bert Tol, arbeidsrechtjurist • AboutCre8 – partners in Co-Creatie • zuidzuidwest Grafische Vormgeving