LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

Planning

Digitale systemen, Polaris, Planbition, gebruik van Whatsapp

Efficiëntie en effectiviteit is binnen de huidige bedrijfsvoering heel belangrijk en daar hoort ook bij dat processen gedigitaliseerd worden. Voor een optimale planning gebruiken we verschillende digitale systemen. Zo werken wij met een urenregistratiesysteem in Polaris. In Polaris kunnen de salarisspecificaties en jaaropgave digitaal worden ingezien. Inloggen kan via: nova.polarishrs.nl. De planning wordt digitaal ondersteund door Planbition. Planbition is een webapplicatie waarmee je op je smartphone je eigen beschikbaarheid kunt beheren en tevens je rooster in kunt zien. De app is beschikbaar voor alle apparaten en is te downloaden via https://interimzorg.planbition.nl.

Wij zijn bezig om de planning te koppelen aan de urenregistratie, we hopen dit in 2017 aan te kunnen bieden.

Let op: Bij ‘organisation’ moet Interimzorg (met hoofdletter) komen te staan. De Username en Password ontvang je via mail. Geen inloggegevens ontvangen of ben je deze kwijt? Stuur een mail naar Daniël Waanders, daniel@interimzorg.nl o.v.v. ‘inloggegevens Planbition’.

Het is heel belangrijk dat je de applicatie downloadt en installeert. Zodra dat is gebeurd, is het belangrijk om je beschikbaarheid hierin te zetten én bij te houden. Wij verwachten van jou dat je ook tijdens de opgegeven tijden daadwerkelijk beschikbaar bent. Ook kun je de geplande diensten zien, die je hebt geaccepteerd. Indien het niet lukt, neem dan contact op met Domenique Jorink, domenique@interimzorg.nl.

Ad-hoc diensten, Whatsapp

Bij Kroek&Partners blinken wij uit in snelheid en de juiste match bij acute capaciteitsproblemen. Voor  ad-hoc diensten (aaanvragen voor diensten voor dezelfde dag, of voor de dag erop) werken wij met de webapplicatie Whatsapp. Deze webapplicatie is te downloaden in bijvoorbeeld de App Store of via Google Play (afhankelijk van het besturingssysteem van je smartphone). Om deze ad-hoc diensten snel te kunnen plannen hebben wij verzendlijsten aangemaakt in Whatsapp. Om deze berichten over die diensten te kunnen ontvangen, is het noodzakelijk om onze mobiele telefoonnummers (inclusief 0031, zie bij ‘Belangrijke telefoonnumers’ in deze brochure) op te slaan. Voor diensten met een minder acuut karakter nemen wij altijd persoonlijk contact op. Je beschikbaarheid in Planbition is daarbij van groot belang. Hou deze gegevens up-to-date.

Terug naar ‘Als professional samenwerken’