LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

Persoonlijke professionalisering

Flexwerken, een way of life

Je hebt bewust gekozen om op een flexibele manier in je levensonderhoud te voorzien. Je hebt een opleiding op bijvoorbeeld MBO, HBO of WO niveau succesvol afgesloten en bent er klaar voor om ervaring op te gaan doen of juist jouw jarenlange ervaring als flexibele arbeidskracht in te gaan zetten. Door middel van het flexibel werken heb je meer controle over de balans tussen werk en privé en ben je niet geboden aan één organisatie. Flexwerken is een way of life. Uit recent onderzoek is gebleken dat flexibele arbeidskrachten vrijheid en autonomie belangrijk vinden, maar leren tijdens en van het werk ook. Ontwikkelperspectief is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Om het werk als flexibele arbeidskracht in bijvoorbeeld het onderwijs of gezondheidszorg ook op langere termijn goed te kunnen blijven doen is het belangrijk om in je eigen ontwikkeling te blijven investeren.
Kroek&Partners kan je ondersteunen bij het op peil houden van je vakbekwaamheid door bijvoorbeeld het volgen van intervisie. Door de collectieve en innovatieve mogelijkheden op dit gebied blijven de kosten beperkt. Intervisie telt mee voor de reflectiepunten die nodig zijn voor de registratie in het beroepsregister.

Competenties en trainingen

Flexwerk is een vak! Niet alleen vakbekwaamheid en de juiste opleiding speelt een belangrijke rol, ook persoonlijke eigenschappen, motivatie, houding en gedrag zijn van belang. Daarnaast zijn duurzaam inzetbaarheid en blijvend waarde kunnen toevoegen voorwaarden voor een succesvolle carrière in de gezondheidszorg of het onderwijs. Binnen allerlei kwaliteitsregisters en – keurmerken worden eisen gesteld aan bijscholing en trainingen. Wij zijn overtuigt van de noodzaak van investeringen in de arbeidsmarkt van morgen. In samenwerking met andere partijen nemen wij onze verantwoordelijkheid en scholen onze professionals waar nodig. Informeer naar de mogelijkheden bij Janneke, janneke@interimzorg.nl.

Feedback

Van én met elkaar leren is belangrijk. Dit kan op verschillende manieren, één manier is door met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Wij bevragen regelmatig onze professionals en klanten over de tevredenheid van de dienstverlening. Op deze manier zijn wij in staat onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Wij vragen aan de organisatie waar je voor de eerste keer hebt gewerkt om feedback. Deze informatie helpt ons om de match tussen de benodigde competenties, vaardigheden en specialisaties van de organisatie en het profiel van de professional te optimaliseren. Uiteraard wordt de verkregen informatie ook met jou gedeeld. Leren van én met elkaar werkt altijd twee kanten op. Wij vragen daarom ook aan jou om feedback te geven over de organisatie waar je hebt gewerkt.

Terug naar ‘Als professional samenwerken’