Activiteiten Kroek Academie tijdelijk stopgezet

COVID19, op sommige plekken in Nederland staat het leven even stil, op andere plekken wordt er harder gewerkt dan ooit.

Het is voor de meesten van ons aanpassen, wennen, en work-arounds bedenken, ongeacht de sector waarin je werkt. In sommige situaties levert dit stress op, maar wij zien ook veel mooie creatieve ideeën ontstaan. In het werkveld zien wij dat je in hectische tijden soms even een stapje terug moet doen, en in andere gevallen juist extra outside the box moet denken.

Voor de Kroek Academie hebben wij besloten het programma van 2020 voorlopig stop te zetten. Niet omdat wij ontwikkeling en deskundigheidsbevordering in dynamische tijden minder belangrijk vinden, maar omdat wij denken dat zorgprofessionals zich momenteel maximaal aan het ontwikkelen zijn door de uitdagingen aan te gaan die zij dagelijks tegenkomen met COVID19 op de groep.

Het is elke dag improviseren, de situatie opnieuw inschatten en rekening houden met verschillende factoren. Dit vraagt, met de voorzorgsmaatregelen van COVID19, extra flexibiliteit, afstemming en kracht van onze zorgprofessionals.
Tijdens de corona-periode legt Kroek&Partners de focus op het individuele contact met de zorgprofessional, en wil graag individueel afstemmen op de behoefte van de zorgprofessional in deze hectische tijden.

Over de Kroek Academie

Wij zijn er trots op dat steeds meer zorgorganisaties een zorgvraag in plaats van een personeelsaanvraag bij ons neerleggen. Om samen deze gevraagde zorg te kunnen blijven leveren aan cliënten is het van belang dat jij als zorgprofessional de juiste kennis en kunde in huis hebt. De bijeenkomsten van de Academie dragen bij aan jouw deskundigheid en zorgen voor een bredere inzetbaarheid.
We hebben dit jaar een aantal interessante bijeenkomsten gehad. Deze sluiten nauw aan bij ons thema van 2020: Onze zorg is vakmanschap. In het kader van deskundigheidsbevordering zijn bijeenkomsten van de Kroek Academie waardevol voor jou om bij aan te sluiten.

Na elke bijeenkomst ontvang je een certificaat van deelname.

BHV en E-learning Medicatie

Wij verzorgen jaarlijks BHV- en (online) medicatie-trainingen.

Samen maken wij het werk in de zorg leuker, zinvoller en flexibeler!