LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

Geannuleerde diensten, IBAN wijzigen, pensioen

Geannuleerde diensten

Als de organisatie een ingeplande dienst annuleert en je bent nog niet op locatie, dan ontvang je geen vergoeding. Ben je al wel op locatie als de dienst wordt geannuleerd, dan krijg je een vergoeding van drie werkuren en de reiskosten.

IBAN wijzigen

Sinds augustus 2014 is heel Europa over op IBAN (International Bank Account Number). Wij betalen alleen loon uit op een rekening die op jouw eigen naam staat. Uiteraard is het mogelijk om het IBAN te wijzigen, ook hiervoor geldt dat het nieuwe nummer op jouw eigen naam moet staan. Wij verzoeken je om het nieuwe IBAN per mail te wijzigen en o.v.v. ‘wijzigen IBAN’ te versturen aan Daniël Waanders (daniel@interimzorg.nl).

Pensioen

Misschien denk je nog helemaal niet aan later of aan stoppen met werken, toch is het wel belangrijk om na te denken over een inkomen op latere leeftijd. Er zijn meerdere mogelijkheden om te sparen voor later. Pensioenopbouw is er één van. Vanaf de 27ste gewerkte week ga je pensioen opbouwen bij STIPP Pensioenfonds. Neem eens de tijd om na te denken over later en win tijdig advies in!