LinkedIn Instagram Links/Downloads 038 - 455 13 16 info@interimzorg.nl Salarisspecificaties Urenregistratie

Eigenaarschap belangrijk thema

Het team van Kroek&Partners is verrijkt met een aantal nieuwe collega’s. Een nieuw team moet zichzelf opnieuw uitvinden. Met elkaar en van elkaar leren hoe je dagelijks het beste uit jezelf haalt – hoe je bij Kroek&Partners iedere dag samen de beste zorg levert. Wij doen dit als team, en binnen dit team is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen taken. Eigenaarschap is een belangrijke tool bij Kroek&Partners. Want meer verantwoordelijkheid betekent ook meer vrijheid, meer motivatie, meer zin om een tandje bij te zetten.

Maar hoe doe je dat dan, eigenaar zijn in een team? Wij nodigden Performance Matters uit voor inspiratie. Gitarist Ben Blaauw en Frans Wijngaarden, auteur van het boek ‘Eigenaarschap’, namen ons mee op een muzikale reis langs de verschillende aspecten van eigenaarschap.

Initiatief nemen en houden

In een uur durende voorstelling leerden wij over hoe je resultaat behaalt door initiatief te nemen, hoe je die stip op de horizon bereikt, hoe je over je angst heen stapt. Dit was de eerste sessie van een serie van vier. Wij kijken met genoegen uit naar het vervolg.

Meer weten? Performancematters.nl