“Als je de balans tussen ‘doen’ en ‘zijn’ vindt, kun je heel goed je werk uitvoeren.”

Daan van de Konijnenburg over wat hij geleerd heeft over het ‘doen’ en anderzijds ‘aanwezig zijn’ als groepsbegeleider in de gehandicaptenzorg.

“Als zorgprofessional moet je de tijd nemen om de cliënt te observeren, het gevoel te geven dat jij aanwezig bent en om dingen op te merken.”

25 oktober 2021

“Roeien met de riemen die je hebt.”

Dat is wat je doet als zzp’er in de zorg volgens ‘Kroeker’ Daan van de Konijnenburg . Daan: “Als zzp’er ben ik niet de oplossing. Ik zeg iedere keer eigenlijk opnieuw: ik kom deze dag zo goed mogelijk maken.”

Meer weten over zzp in de zorg en de risico’s die daarbij komen kijken? Lees het artikel ‘Risico’s van zzp’ers in de zorg’.

30 september 2021

“De plek waar het meeste nood aan de man is, dat vind ik de leukste plek om te werken”

Herken jij jezelf in de woorden van Daan van de Konijnenburg ? Vind jij het ook fijn om op het laatste moment van grote waarde te zijn voor zowel je collega als de cliënt?

Misschien is een van onze ad hoc zorgopdrachten dan wel iets voor jou! Bekijk onze vacatures.

16 juli 2021

Werken bij Kroek = Een zorgopdracht krijgen die bij jou past!

, heeft als ondernemer bij Vuur & IJs en zorgprofessional een druk leven. Samen met Kroek kijkt hij welke zorgopdracht goed bij hem past.

“Soms zeg ik: voor de komende maand kan ik dit bieden, volgende maand weet ik het nog niet. De ruimte is er altijd om te overleggen.”

5 juli 2021

“Vanuit compassie op disfunctioneel gedrag reageren is belangrijk.”

Daan van de Konijnenburg, begeleider in de gehandicaptenzorg, vertelt over het belang van compassie en mededogen voor de cliënt.

“Kan ik met zachtheid op jouw kilte reageren?”

30 juni 2021

Verbinden vanuit je hart

Daan vertelt over zijn motivatie voor wat hij doet, zijn eigen ervaring als cliënt en de uitdagingen van een zorgprofessional.

“Mooi om vanuit je hart echt te kunnen verbinden.” Wat bijzonder om te horen hoe ‘Kroeker’ Daan vanuit zijn hart en passie zorgt. Wij zijn super blij met toppers zoals Daan in de zorg!

5 april 2021

“Het meeste heb ik gehad aan die persoon die echt naast mij ging staan.”

Aanloop naar het interview ‘Verbinden vanuit je hart’ – 5 april, met ‘Kroeker’ Daan van de Konijnenburg. Over zijn ervaring als GGZ- ervaringsdeskundige, zijn werk als woonbegeleider en zijn eigen bedrijf Vuur & IJs.

22 maart 2021