Altijd welkom in ons netwerk!

Bij Kroek&Partners zijn wij, naast pedagogisch medewerkers, altijd op zoek naar hulpverleners in specifieke functies. Bekijk hieronder een overzicht van functies of kwalificaties die bij ons altijd welkom zijn in het netwerk. Wij komen graag met jou in contact om een kop koffie te drinken en samen jouw wensen en ambities te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt zowel op contractbasis of op zzp-basis aan het werk.

Interesse of wil je meer weten? Schrijf je in in ons netwerk of neem vrijblijvend contact met ons op.

GZ-psycholoog

Als GZ-psycholoog kun je bij diverse opdrachtgevers worden ingezet. Je bent eindverantwoordelijk voor het diagnosticeren, indiceren en behandelen van cliënten met psychische problematieken of met andere problemen in de persoonlijke levenssfeer, zoals depressie, verslaving, angststoornis. De problematiek kan variëren van enkelvoudig tot matig complex, binnen de gehele levensloop. Je kunt ingezet worden bij (het begin van) een complexe zorgcasus, waarbij je als regiebehandelaar verantwoordelijk bent voor de indicatiestelling en het uitzetten van de behandellijnen. Vaak ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor de aansturing van de behandelteams en andere betrokkenen bij de behandeling. Eventueel kun je ook taken vervullen op het gebied van management en beleid.

Wil jij als GZ-psycholoog bij ons aan de slag? Schrijf je dan hier in!


Teamcoach

Als teamcoach kun je via ons aan de slag bij diverse opdrachtgevers waarbij jij – afgestemd op de vraag die er ligt – ervoor zorgt dat het team zo optimaal mogelijk functioneert. Je kunt ingezet worden bij teams van vaste medewerkers van een zorginstelling of bij een team van zorgprofessionals van Kroek&Partners die een zorgopdracht uitvoeren. Jij kijkt welke vraag er ligt en gaat hier proactief mee aan de slag. Als teamcoach kun je aan de slag bij zorginstellingen en zorgopdrachten door heel Nederland. De vraag kan verschillen van een team dat niet lekker loopt en ondersteuning nodig heeft tot aan het begeleiden en stimuleren van teams naar (meer) zelfstandigheid. Tevens kun je als (team)coach ingezet worden om 1-op-1 coaching sessies uit te voeren met zorgprofessionals van Kroek&Partners of vaste medewerkers van een zorginstelling.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als teamcoach via ons te werken? Schrijf je dan hier in!


Orthopedagoog

Wij zijn regelmatig op zoek naar orthopedagogen die via ons ingezet kunnen worden bij diverse opdrachtgevers en bij (complexe) zorgcasussen. Je gaat je voornamelijk richten op jeugdigen die kampen met problemen op het gebied van ontwikkeling en gedrag, evenals het begeleiden en adviseren van ouders en/of verzorgers. Wanneer bij Kroek&Partners een dergelijke zorgcasus binnenkomt ga jij als orthopedagoog met de opdrachtgever in gesprek, zet de juiste behandellijn(en) uit, stelt een zorgplan op en houdt regie op een goede samenwerking tussen een ieder die betrokken is. Daarnaast voer je eventueel psychologisch onderzoek uit en evalueer je de effectiviteit van de geleverde zorg.

Interesse om als orthopedagoog aan de slag te gaan of wil je meer weten? Schrijf je dan hier in!