Rosales maakt innovaties in de zorg mogelijk

Kroek&Partners heeft de ambitie om, in samenwerking met zijn diverse zorgpartners, innovatieve zorg op maat te leveren voor jongeren met complexe zorgvragen en hun netwerk. Daarbij maakt Kroek&Partners gebruik van het matchen van vraag (behoefte van de individuele cliënt) en aanbod (vaardigheden, kennis en attitude van (individuele) hulpverleners). Kroek&Partners brengt innovaties in de zorg tot stand en maakt maatwerk mogelijk. Daarvoor heeft Kroek&Partners de zorg-bv Rosales Zorg opgericht.

Onze zorgpartners en gemeenten vragen steeds vaker om het ontwikkelen en/of vormgeven van integrale maatwerkoplossingen voor cliënten. Zorgpartners en gemeenten willen via de samenwerking met Kroek&Partners cliënten met een buitengewone of complexe zorgvraag goede zorg kunnen bieden, zó dat Kroek&Partners hen (of hun medewerkers) ontlast met betrekking tot casuïstiek die buiten de voor hen reguliere zorgvraag gaat. Deze vraag pakken we op met Rosales Zorg.

Maatwerktrajecten

Door het uitvoeren van maatwerktrajecten bieden wij (tijdelijke) oplossingen voor ontstane systeemcrises en bijzondere zorgvragen. Het ter wille van een specifieke cliënt of cliëntenpopulatie leveren van specifieke expertise, of het mede ontwikkelen van het aanbod van zorgpartners om hun reguliere aanbod te verbreden of te verdiepen, kan door ons worden verzorgd.

Zorginhoudelijk directeur

Ellis ter Beek geeft vanaf 1 februari 2020 inhoudelijk leiding aan de zorgtrajecten die bij Rosales Zorg tot stand komen.

Ellis brengt 22 jaar aan klinische ervaring met jeugdigen met een diversiteit aan complexe problematiek mee. Haar interessegebied is de co-morbiditeit van psychiatrie, LVB en ernstige (forensische) gedragsproblemen bij adolescenten. Daarbij focust zij zich expliciet op de jeugdige in interactie met zijn context.
Als gepromoveerd orthopedagoog-generalist legt zij zich met passie en enthousiasme toe op het samenbrengen van praktijk én wetenschappelijke kennis om de beste zorg te leveren. De beste zorg is altijd maatwerk. De flexibiliteit in onze zorgsystemen neemt echter af, steeds meer jongeren vallen tussen wal en schip.

In de eerste fase maakt ze kennis met de medewerkers van Kroek&Partners; hoe werkt onze organisatie en hoe gaan we efficiënt samenwerken. Daarnaast wordt ze ingewerkt in onze zorgtrajecten, kennismaken met de zorgprofessionals en onze klanten.

In de tweede fase richt zij zich op wat er nodig is om de kwaliteit verder te verbeteren. Dat kan door middel van trainingen en het verbinden van specialisten aan een complexe zorgvraag.

Rosales Zorg gaat de uitdaging aan om op basis van de specifieke behoeften van een cliënt de juiste match te maken met hulpverleners, een leer- en leefomgeving en gehanteerde behandel/begeleidingsmethoden.

2020-04-06T08:04:03+00:0028-01-2020|Categorieën: Actueel, Zorg gerelateerd|