Datum: Maandag 24 januari 2020, van 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Theaterhuis De Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht
Kosten deelname: NBBU – gratis / ZZP € 15,-

De manier waarop jij communiceert is van grote invloed op jouw (werk-)relatie met cliënten. Wij lopen in ons werk allemaal wel eens tegen problemen aan wat betreft communicatie. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij de ander, hoe kun je begrip blijven tonen voor de cliënt terwijl je trouw blijft aan jezelf en hoe zorg je ervoor dat je bij de ander iets kunt bereiken zonder dat je geïrriteerd raakt of in de emoties schiet?

Geweldloze communicatie is enorm belangrijk in jouw werk als zorgprofessional, zowel gericht op cliënten als op collega’s. De communicatie richt zich op de behoeften van de ander en jezelf, om zo een win-win-situatie te creëren.

In deze training maak je kennis met het model van geweldloze communicatie en de vier stappen die hierbij horen (waarneming; gevoelens; behoeften; verzoek). Je leert wat geweldloze communicatie precies is en hoe je het kunt inzetten in de praktijk. Het is een interactieve training waarin we gaan oefenen met het model aan de hand van rollenspellen. Na deze training ben jij in staat om geweldloze communicatie effectief toe te passen in de praktijk.

Ja, ik doe graag mee aan de training Geweldloze communicatie!

Naam

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

2020-01-16T15:31:56+00:0016-01-2020|Categorieën: Academie|