Eerste Bloemdwarsstraat 5COp 28 februari openen wij onze nieuwe locatie in Amsterdam aan de Eerste Bloemdwarsstraat 5C, midden in de Jordaan!

Wij houden ons kantoor in Zwolle, maar openen in Amsterdam een informele ontmoetingsplaats waar huidige en toekomstige zorgprofessionals en relaties uit die regio binnen kunnen lopen. Wij kiezen hiervoor zodat wij in nauwer persoonlijk contact met zorgprofessionals en relaties uit Amsterdam en omgeving kunnen blijven.
Aan de Eerste Bloemdwarsstraat gaan wij ook inloopmiddagen, workshops, trainingen, themamiddagen en vrijdagmiddagborrels organiseren voor de zorgprofessionals in de regio Amsterdam.

In februari is de locatie open voor georganiseerde bijeenkomsten en ontmoetingen. Via onze website, nieuwsbrief en nieuwsapp houden wij je op de hoogte van deze bijeenkomsten.

Vanaf 1 maart a.s. is de locatie van maandag t/m vrijdag open van 09.00-17.00 uur en is steeds ten minste een van onze medewerkers aanwezig. Je kunt er dan ook zonder afspraak binnenlopen.

We zien je binnenkort graag in aan de Eerste Bloemdwarsstraat 5C in Amsterdam!

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Wouter Herik, 06 – 22 12 90 94.

Eerste Bloemdwarsstraat 5C Eerste Bloemdwarsstraat 5C