Steeds meer zorgorganisaties stellen een SKJ registratie als eis bij de zorgaanvraag. Dit is een ontwikkeling die bij ons op dit moment zichtbaar gaande is en die wij nauwlettend in de gaten houden. Het kan voorkomen dat de zorgorganisatie waar jij veel werkt een SKJ registratie in de toekomst als eis gaat stellen voor inzet. Wij raden je daarom aan om een SKJ registratie te overwegen om breder inzetbaar te blijven.

Kom jij in aanmerking voor een SKJ registratie? Check dan het schematisch overzicht van reguliere registratie-eisen.

Wij willen je graag helpen bij een eventuele SKJ registratie. Heb je vragen of overweeg jij een SKJ registratie? Neem dan gerust contact op met Dionne van HR via +316 40 56 89 82 of mail naar dionne@interimzorg.nl.

2020-01-22T12:25:36+00:0003-12-2019|Categorieën: Kantoor, Zorg gerelateerd|