Wil jij een nieuwe stap in je ontwikkeling zetten? Daar kunnen wij jou bij helpen! Sinds enige tijd heeft Kroek&Partners samenwerking met EVC Centrum Nederland en Hogeschool Windesheim.

EVC procedure: snel een diploma op basis van ervaring

EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties. EVC maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen je hebt opgedaan. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat, waarmee jij jouw kennis en kunde aantoont. Hiermee ben je sneller gekwalificeerd: je kunt vrijstellingen krijgen bij een opleiding, waardoor je sneller je diploma haalt.

Interessant voor zorgprofessionals – met veel ervaring – die nog geen diploma hebben in het gewenste vakgebied, of die een opleiding willen gaan volgen en EVC willen gebruiken voor vrijstellingen. Ook interessant; met de EVC procedure ‘vakbekwame HBO Jeugd- en Gezinsprofessional toon je HBO-niveau aan en kun jij je SKJ registreren.

HBO-opleiding Social Work (niveau 5)

Hogeschool Windesheim in Zwolle biedt een tweejarige HBO deeltijd AD opleiding niveau 5 aan. Je volgt modulair onderwijs waarbij je per module een of meerdere praktijkopdrachten inlevert. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende toetsvormen, jij hebt in de opleiding het initiatief. Je hebt 1 keer per week óf 1 keer per 14 dagen een lesdag in Zwolle of Almere. Daarnaast ben je aan het werk (fulltime werken ernaast is mogelijk).

Deze opleiding is interessant voor ervaren professionals met enkele jaren werkervaring, die graag een erkend HBO diploma (niveau 5) willen behalen. Daarnaast biedt Windesheim ook de 4-jarige variant van de opleiding aan (niveau 6).

Heb jij interesse in een EVC traject of de HBO-opleiding Social Work, of heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Dionne van HR via +316 40 56 89 82 of mail naar dionne@interimzorg.nl.

2020-01-22T12:24:44+00:0003-12-2019|Categorieën: Kantoor, Zorg gerelateerd|