“Wat mooi om dit onderwerp op deze manier aandacht te geven en professionals bewust te maken hoe hun gedrag overkomt op cliënten”.

“Goed bezig, aandacht voor de juiste vragen!”

Expex en deelnemersOp dinsdag 12 november deelden vier ervaringsdeskundigen (ExpEx) hun unieke verhaal met onze zorgprofessionals. Deze ExpEx hebben ervaring in het gesloten kader en met fysiek ingrijpen, en namen ons mee in hoe zij de begeleiding en het handelen van zorgprofessionals hebben ervaren. Zij staan dicht bij de belevingswereld van cliënten en konden deze wereld vertalen voor de zorgprofessionals. Inspirerend en waardevol om dit eens van de kant van de cliënt te horen.
In de bijeenkomst was er ruimte voor interactie, vragen stellen en discussie over het handelen van groepsleider. Kortom; een geslaagde bijeenkomst die tot nieuwe inzichten heeft geleid.

Wij kijken uit naar de volgende bijeenkomst!

2020-04-06T08:58:00+00:0012-11-2019|Categorieën: Actueel|