Sinds kort werken wij bij casusgerichte opdrachten met een portfolio. Dit portfolio is een hulpmiddel bij de ontwikkeling van jou als zorgprofessional. Wij vinden het van groot belang dat jij blijft leren en ontwikkelen zodat wij kwalitatief goede zorg kunnen blijven leveren. Wij gaan in de toekomst steeds meer casusgericht werken, wat kan betekenen dat jij met een team Kroekers aan de slag gaat om zorg op maat te bieden. Middels het portfolio kun jij over verschillende opdrachten feedback verzamelen op bepaalde competenties en deze feedback met collega’s bespreken in de vorm van een intervisie of teamvergadering. Zo krijg jij inzicht in jouw competenties, ontwikkelingspunten en welke opdrachten wel en niet goed bij jou passen. Het portfolio is vanaf nu deel van onze werkwijze, wij zijn enthousiast!

2019-12-02T12:40:16+00:0005-08-2019|Categorieën: Actueel|